Då var det snart dags

Snart är tiden inne för att äntligen packa ihop mina saker tillsammans med Angelica och lämna detta fruktansvärt kalla och snöiga land.

Tänkte att jag skulle hoppa på den nu ganska gamla trenden och faktiskt börja blogga. Vi får väl se hur pass bra detta kommer gå för mig dock. Vet ju med mig att jag inte är jätte duktig när det kommer till sådant här.. Men mamma blir ju glad iaf om hon kan hålla sig uppdatterad om vad som händer under resans gång.

Kom just nu i vart fall hem från min sista natt på jobbet. Som jag har längtat!! Fast nu känndes det faktiskt ganska vemodigt att gå därifrån iaf. Men de gör de ju varje gång man inser att det faktiskt är sista gången på freia.. eller tror man iaf när man går därifrån.. men de händer ju aldrig. Fast denna gången är det nog den sista fatiskt. Jag känner att jag är väldigt redo att testa nått nytt jobb som jag aldig gjort. Men vi får väl se vad som händer när man kommer hem till norden igen. Nu ska jag iaf lägga all fokus på Helgen hemma i Hällingsjö och resan som bär av på tisdag :) Jippi!!
Funderar... måste nog packa om mina väskor för femtielfte gången innan jag går till bussen...

Tre timmar senare:
Fick ett litet ryck att uträtta lite ärenden. Så är nu just hemkommen efter att ha sprungit runt på halva stan. pjuu helt slut. Snart går bussen, måste fixa lite!
Ha de!


RSS 2.0