Bali - Kuta beach

sa var vi pa bali. kan ju erkanna att bali inte riktigt var den mysiga, lugna lilla o som vi trodde. . bilar och mopeder overallt. folk som ropar efter en att man ska kopa det/gora det/aka dit osv. kandes inte alls bra forsta dagen men sahar efter nan dag borjar vi komma in i det. har varit och kollat in tva stora nattklubbar ocksa och trots att jag inte ar en klubbare sa maste jag saga att jag hade riktigt kul. forsta kvallen med sadde, cookie och david, som vi traffade pa langkawi men som tyvarr akte hem igar. och sa igar med malin och vart hotell. hotellet vi bor pa ar namligen dar i princip alla svenska backpackers bor sa varje kvall dukas det upp till langbord och hela hotellet sitter dar och tar en drink eller tva innan man gar ut mot stan sa hotellet kan jag inte klaga pa i alla fall. :)

idag kommer sandra och evelyn. vi tror det i alla fall men vet inte vilken tid eller nat men vi hoppas pa att dom dyker upp idag nangang iallafall. det blir hur som helst riktigt kul att fa hit dom ocksa!

jaja, far se hur det har gar. uppdatering foljer..

ha det bra och ta hand om er.

Kommentarer
Postat av: BERIT

men tjejer, finns det inga datorer där???? ;) vi vet ju att ni är på Bali men mer då?,,,,

2010-03-30 @ 09:10:15
Postat av: Lena Koskinen

Hej på er,hoppas ni har de underbart där ni är.Här börjar väl våren komma med idag snöar de lite.Frida har haft vattenkoppor och tyvärr fick hon mest i ansiktet så de har varit jobbigt för henne men idag har hon gått till skolan igen.Som du hörde ska vi åka till Italien den 6 maj men som de ser ut nu med vulkanen så kommer vi säkert inte iväg.Hoppas du kan komma hem när ni ska åka.När kommer ni?Sköt om er kram Lena

2010-04-20 @ 10:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0