.

det blev ingen hog byggnad och fina kort for vi hittade namligen aldrig byggnaden. istallet blev det buss, som sandra redan har namnt, och daliga kort pa stan genom en skitig bussruta. sa sa blev det med det.

ser daremot fram emot fagelparken idag. och aporna, jag gillar apor och nar jag blir stor ska jag ha en egen liten apa som kan fa rida runt pa min axel vart jag an gar.
daremot ar jag lite orolig for alla kryp som jag kan stota pa i parkerna men antar att det ar lika bra att vanja sig med tanke pa att hotellen hadanefter inte kommer vara sa lyxiga och frascha som det har. kanske jag blir av med min otroliga insektsfobi efter denna resa.

forresten, jag ska aldrig mer klaga pa att det ar kallt i norden (ja, jag vet att jag sager samma sak om varmen nar jag val star i oslo i 30 minusgrader, men anda). jag dor har. hur man an gor sa rinner man ivag och skuggan hjalper overhuvudtaget inte eftersom varmen och den kvava luften tar sig in i alla skrymslen och vran. jag overlever mina dagar har i poolen.

snart kommer forresten dalli, den 1:a april gar hans flyg fran arlanda mot bali. aven om det kanns som en lang tid nu sa vet jag att det kommer ga ratt fort iallafall. det ska bli skoj att se hur han overlever varmen och backpacker livet.. hihi :)

nu ska vi packa ihop vara vaskor sa vi ar redo for avfard senare idag.
ha det bra! /angelica

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Men guuud så kul och följa er resa! lägger till er på blogglovning nu! se till att uppdatera flitigt!! : ) saknar min geka massor! puss

2010-03-07 @ 10:51:28
Postat av: Anonym

Puss min finaste älskling. Snart ses vi!

2010-03-08 @ 15:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0